SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Upoznajte pobednike:


Ko je sve dobijao tendere JKP Parking servis Novi Sad?

U prethodnih godinu dana JKP Parking servis Novi Sad raspisalo je 33 tendera, za koje je pristiglo 160 ponuda zainteresovnih firmi.

Najzapaženiji rezultat ostvarila je kompanija „Prokomsoft APPS“ iz Novog Sada sa pet upisanih pobeda. Ovaj ponuđač je osvajao tendere za tekuće održavanje SMS sistema naplate na serverima, usluge nadogradnje poslovno informacionog sistema za potrebe naplate pokušaja uklanjanja vozila, održavanje knjigovodstvenog softvera, izrade android aplikacije za kontrolore, kao i za izradu sistema e-faktura. Zbir svih pobedničkih ponuda premašivao je iznos od 30 miliona dinara.

Po tri pobede beleže novosadske firme „Ada system“, „Energy pro“, „CAM engineering“ i „Put“, dok su svi ostali ponuđači ostvarivali po jednu ili dve pobede.

Tako se na listi pobednika našla i „Autokuća As“ koja je osvojila tender za održavanje putničkih vozila vredan tri miliona dinara.

Sa EPS-om je za električnu energiju zaključen ugovor na iznos od 5.559.805,00 dinara.

Za radove na rekonstrukciji i sanaciji parkirališta i taksi stajališta opredeljeno je devet miliona dinara, a posao je pripao firmi „GP Omega“ iz Novog Sada.

Radovi na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja (deo od Bulevara kralja Petra Prvog do Novosadskog sajma) – deonica 2, bili su procenjeni na 16 miliona dinara, a posao je dobila kompanija „SUUNIKO SOLUTIONS“ iz Novog Sada, čija je ponuda glasila na iznos od 15.991.125,00 dinara.

Kraljevačka „Moderativa“ je trijumfovala na tenderu za nabavku lične zaštitne opreme ponudom vrednom 4.468.800,00 dinara.

„Đorđe Bajilo Arhitekti“ i „Balkans security services“ su dostavili zajedničku ponudu na tenderu za izradu idejnog rešenja za izgradnju poslovnog prostora u iznosu od 2.499.000,00 dinara. Procenjena vrednost nabavke bila je za 1.000,00 dinara viša od ponuđenog iznosa.

Radne cipele su plaćene 3.463.600,00 dinara firmi „Gepard vis“ iz Novog Sada.

Firme „West truck“ „Raiffeisen Leasing“ „Premtec“ i „Premium bus“ su zajednički učestvovale na tenderu za nabavku specijalnog vozila „Pauk“ putem finansijskog lizinga. Za ovu svrhu naručilac je izdvojio sredstva u iznosu od 16.500.000,00 dinara, a ugovor je zaključen na iznos od 16.466.380,81 dinara.

„PDCA Konsalting“ je pobednik tendera za implementaciju sistema menadžmenta ISO 14001 i transfer sistema menadžmenta OHSAS 18001 na sistem menadžmenta ISO 45001. Pobednička ponuda je glasila na iznos od 3.680.000,00 dinara.

Da li je i Vaš konkurent osvajao tendere JKP Parking servis Novi Sad?

Proverite na sajtu www.tenderilive.com.