SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

EdukacijaKada su javne nabavke u pitanju, nedostatak obrazovanog i stručno osposobljenog kadra je nešto što se iz godine u godinu javlja kao osnovni problem, ne samo kod naručilaca već i kod ponuđača. Stoga je naša aktivnost usmerena ka aktivnoj i kontinuiranoj edukaciji bez obzira na godine, zaposlenje i obrazovni profil.
Iskoristite priliku i napravite korak napred, postanite stručnjak u oblasti kojom se bavite.

Seminari


U sistemu obrazovanja i edukacije, seminari Instituta su se do sada pokazali kao jako efikasan metod učenja. Naši  predavači i instruktori na svakom od seminara sažimaju temu, te polaznicima izlažu neophodna i najbitnija znanja.

Sa seminara nećete izaći kao ekspert, ali će Vam seminar pomoći u razumevanju i savladavanju osnovnih pitanja o temi koja se obrađuje.

Pogledajte naš kalendar događaja  kako biste bili u toku sa narednim seminarima, ili se prijavite na naš newsletter kako bismo Vas obaveštavali o novim događajima.

Škola javnih nabavki


Usled nedostatka obrazovanog i stručno osposobljenog kadra kod naručilaca i ponuđača, javila se potreba za formiranjem škole javnih nabavki. Cilj ovakve obrazovne institucije jeste da uz aktivnu i kontinuiranu edukaciju osposobi stručnjake za svakodnevnu primenu propisa u oblasti javnih nabavki.

Sticanjem odgovarajućeg sertifikata o položenoj obuci u oblasti javnih nabavki dobijate priliku da postanete deo oblasti privrede koja se najbrže razvija.

Ukoliko ste zainteresovani za obuku kliknite ovde.

In house treninzi

Vaši zaposleni su Vaš najveći brend, ali ujedno i potencijal koji treba izgraditi i usmeriti na pravi način.

Omogućite svojim zaposlenima da usvoje znanja i steknu potrebne veštine u okviru svog radnog okruženja.

Ih house treninzi podrazumevaju dolazak predavača u Vaše prostorije i aktivnu obuku zaposlenih za poslove javnih nabavki.

Webinari

Pratimo moderne tendencije u poslovanju i organizujemo Webinare na temu javnih nabavki.

Webinar Vam pruža mogućnost da iz udobnosti svog doma ili kancelarije prisustvujete edukaciji, te da u živoj interakciji sa predavačima dobijete odgovore na sva postavljena pitanja.

Vreme koje biste inače proveli u saobraćajnoj gužvi, na putu do mesta održavanja seminara sada možete iskoristiti za pravu edukaciju.

Pogledajte naš kalendar događaja kako biste bili u toku sa narednim seminarima, ili se prijavite na naš newsletter kako bismo Vas obaveštavali o novim događajima.