SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Istorijat


Institut za javne nabavke d.o.o. Beograd je deo Međunarodnog Instituta za javne nabavke (International Institute for Public Procurement), koji je osnovan u Republici Srbiji sa ciljem da svojim kredibilitetom i dokazanim rezultatima pomogne stvaranju zdravih ekonomskih uslova za sprovođenje postupaka javnih nabavki.

Institut za javne nabavke u Republici Srbiji posluje u skladu sa domicilnim propisima, regulativom, uobičajenom praksom i kapacitetom da pruža profesionalne usluge u oblasti javnih nabavki.

Matična kuća, International Institute for Public Procurement je osnovana u Sjedinjenim Američkim državama, od strane iskusnih profesionalaca u javnim nabavkama.
Od svog nastanka International Institute for Public Procurement razvija posebne procedure, praksu, kurseve, aplikacije, koje pomažu kako ponuđačima tako i naručiocima, odnosno čitavom privrednom i društvenom sistemu u sprovođenju zakonitog, efikasnog i pre svega transparentnog postupka javne nabavke.

U svom dosadašnjem radu International Institute for Public Procurement ostvario je značajne rezultate na polju javnih nabavki kako u Severnoj Americi, tako i u brojnim drugim državama u kojima ima prisustvo.

Ponuđači

Nedoumice Vas mogu skupo koštati ukoliko ih ne razrešite blagovremeno.

Detaljnije

Naručioci

Novi Zakon za naručioce nosi pregršt novih obaveza i još veću odgovornost.

Detaljnije

Institucije

Sarađujemo sa brojnim institucijama i za Vas pronalazimo najbolja rešenja.

Detaljnije