SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

O nama


Naš tim je sastavljen od iskusnih profesionalaca u oblasti javnih nabavki koji na svaki problem gledaju kao na izazov koji treba savladati. Tim čine diplomirani pravnici, usko specijalizovani za polje javnih nabavki koji u celoj svojoj karijeri nastoje da nabavke u Republici Srbiji učine boljim. Korišćenjem naših usluga, u prilici ste da savladate sve izazove uz pomoć poznavaoca prilika na tržištu javnih nabavki. Naš rad karakteriše potpuna transparentnost, odsustvo sukoba interesa i iznalaženje rešenja za svaki problem.
Institut za javne nabavke je osnovan i postupa kao potpuno nezavisna, nepristrasna i samostalna institucija, koja svugde u svetu, pa i u Republici Srbiji posluje sa jednim ciljem, da javne nabavke učini zakonitim. Trudimo se da budemo most između ponuđača i naručilaca, da omogućimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Ostvarenje cilja naručioca, najveća vrednost za najmanju cenu za ponuđača više nije pretnja već motiv za pobeđivanje konkurencije.

Poziva za dostavljanje ponuda godišnje

Uloženih zahteva za zaštitu prava od 01.01. do 30.09.2019.

Institut za javne nabavke d.o.o. je deo Međunarodnog Instituta za javne nabavke koji je nepolitička, nezavisna institucija koja se bavi javnim nabavkama na jedinstven i specifičan način.

U svom radu se trudimo da budemo most koji povezuje ponuđače i naručioce u jedinstvenu, funkcionalnu celinu ciklusa javne nabavke. Samo uz obostranu saradnju, poštovanje zakona, i očuvanje interesa suprotstavljenih strana u postupku javne nabavke se može govoriti o sistemu koji funkcioniše.

Istorijat

Institut za javne nabavke je deo Međunarodnog Instituta za javne nabavke.

Detaljnije

Vizija i misija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što jesmo odnosno standarde kojima merimo naše odluke i akcije.

Detaljnije

Korporativna odgovornost

Doprinos razvoju društva nije samo obaveza, već privilegija na kojoj smo zahvalni.

Detaljnije