SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Nabavka smokinga vredna 2.500.000 dinara!


Radio televizija Srbije sprovodi nabavku muških odela, pantalona, kravata, košulja, te ženskih haljina i tunika
Konkursnom dokumentacijom objavljenom na Portalu javnih nabavki precizirano je da će se izvršiti nabavka 30 muških odela, 20 pari pantalona, 50 kravata, po 20 košulja u plavoj i beloj boji, 1 frak odelo te po 30 haljina i tunika.

Tehničkom specifikacijom detaljnije su propisani materijali od kojih je potrebno da ovi odevni komadi budu izrađeni.

Za učešće u ovoj javnoj nabavci od ponuđača se, pored ispunjavanja obaveznih uslova traži i da u poslednjih 6 meseci od objavljivanja poziva nisu imali nijedan dan nelikvidnosti i posedovanje sertifikata ISO 9001.

Ponuđači će prilikom dostavljanja ponuda dostaviti i uzorak svakog odevnog predmeta, pri čemu će uzorci ponuđača koji nisu odabrani kao najpovoljniji biti vraćeni, dok će uzorci najpovoljnijeg ponuđača biti zadržani u svrhu upoređivanja sa isporučenim dobrima, a ponuđač će ih fakturisati prilikom prve isporuke.

Rok za podnošenje ponuda je 01.04.2019. godine do 09,00 časova, a javno otvaranje ponuda će se izvršiti istog dana sa početkom u 10,00 časova.

Ponuđači zahteve za razjašnjenje konkursne dokumentacije mogu dostaviti najkasnije do 27.03.2019. godine, do 16,00 časova na email: tenderi@rts.rs.

Želimo Vam puno uspeha u postupku nabavke!