SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Nova ekonomija: Za 35 sekundi spota i vizuale Beograd daje skoro 42.000 evra


Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda je raspisao javnu nabavku izrade video spotova i vizuala za promociju zaštitne životne sredine. Vrednost tendera procenjena je na 4,1 milion dinara bez PDV-a, odnosno 4,9 miliona dinara sa PDV-om, što je oko 41.900 evra, piše Nova ekonomija.

Posao podrazumeva izgradu integralnog video spota u trajanju od 20 sekundi i izradu podverzija video posta od 5 i 10 sekundi, navodi Nova ekonomija.

U cenu javne nabavke uključena je i izrada teksta i predloga scenarija kao i angažovanje profesionalne autorske ekipe, potrebne tehnike i aktera za video spot. Takođe, u cenu je uključeno i snimanje u full HD formatu, tonsko snimanje spota, pripremu muzičke podloge za spot, tonska oprava kao i postprodukcija slike i finalni miks tonova.

Video spotovi treba da budu prilagođeni za emitovanje na medijima (TV i Ju tjub), kao i na društvenim mrežama, piše u tehničkoj specifikaciji javne nabavke.

Firma koja dobije posao treba da uradi i dizajn, pripremu za štampu i izradi dva vizuala za oglašavnje na bilbordima, kao i dva vizuala za oglašavanje na internetu.

Rok za podnošenje ponuda je 6. septembar 2021. godine.