SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Sređuju 15 zgrada: Raspisan javni tender za izvođenje kompletnih građevinskih radova na objektima uprave Grada Beograda


Sekretarijat za opšte poslove Grada Beograda objavio je tender za izvođenje radova na objektima Gradske uprave.

Reč je o poslovima na spoljašnjim delovima fasada i unutar zgrada, a sredstva izdvojena za ovu namenu iznose 18 miliona dinara, sa uračunatim PDV.

Spisak objekata za sređivanje broji 15 zgrada Gradske uprave, na opštinama Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula, Voždovac i Novi Beograd. Konkretno, kako su nam rekli iz Sekretarijata, reč je o sledećim adresama: Dragoslava Jovanovića 2, Trg Nikole Pašića 6, Ulici 27. marta 43-45, Tiršova 1 i 3, Mekenzijeva 31, Kraljice Marije 1, Kosovska 17, Dr Agostina Neta 1, Bulevar oslobođenja 122, Vojvođanska 111, Trg republike 3, Draže Pavlovića, Jurija Gagarina 221 i Ulica Vele Nigrinove 16. Prema rečima nadležnih, na svim ovim objektima ukazane su potrebe za različitim građevinskim intervencijama.

- Javna nabavka oblikovana je po partijama, odnosno na unutrašnjim i spoljnim radovima na objektima koje koristi Gradska uprava Beograda - rekli su nam u Sekretarijatu za opšte poslove.

- Biće izvođeni radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, hidroizolaterski, zidarski, keramički, podnopolagački, molersko-farbarski, demontažno-montažni radovi.

ROK ZA PRIJAVU 2. DECEMBAR

Građevinske firme koje su zainteresovane za izvođenje radova na zgradama gradske uprave imaju rok do 2. decembra u 10 časova da dostave svoje ponude. One će biti otvarane istog dana od 10.30, u kancelariji broj 414 u Ulici kraljice Marije 1. Predstavnici privrednih subjekata, koji će prisustvovati otvaranju ponuda, moraju da prilože pisano ovlašćenje za učešće u postupku.

Kada se govori o spoljašnjim radovima, tu će majstori bii angažovani na krovnim površinama, limarskim, molersko-farbarskim poslovima.

Naručilac posla, u ovom slučaju Grad Beograd, kako napominju u Sekretarijatu, zadržava pravo da, u slučaju potrebe, izvrši izmenu specifikacije objekata u pogledu lokacija, a u okviru ukupno ugovorene vrednosti. Ugovori po partijama javne nabavke biće zaključeni na period od godinu dana, odnosno do utroška planiranih sredstava.

- Nije reč o jednom poslu, već praktično veći broj pojedinačnih poslova na održavanju objekata u ugovornom periodu - pojašnjavaju nadležni.