SrpskiSrpski     СрпскиСрпски    
 

Nabavka auto sedišta u opštini Pećinci


Procenjena vrednost nabavke je milion i sto hiljada dinara

U svrhu promocije korišćenja bezbednosnih sedišta, Ponuđač je dužan da izvrši nabavku i distribuciju autosedišta za decu od 9 do 36 kg.Svako od sedišta koja se nabavljaju u svrhu ovog projekta mora da se pričvršćuje za vozilo pojasom, ne „isofix“ sistemom, i mora da bude univerzalne kategorije, sa mogućnošću pravilnog pričvršćivanja u većinu automobila. Ono mora biti homologovano u skladu sa jednoobraznim tehničkim uslovima i ispunjavati kriterijume i standarde Direktive Ekonomske komisije Ujedinjenih nacija za Evropu ECE R44/04 (skraćeno ECE R44/04), i mora nositi oznaku atesta ECE R44/04.Na samom sedištu jasnim i neuklonjivim crtežom mora biti prikazano kako se pojas vozila povlači kroz auto sedište, tj. Njegova putanja i to kod prikazivanja putanje pojasa prilikom montiranja sedišta u smeru koji je suprotan smeru vožnje, putanja na crtežu i na samom sedištu mora biti prikazana plavom bojom, a kod prikazivanja putanje na crtežu prilikom montiranja sedišta u smeru vožnje, mora biti prikazana crvenom bojom.Svako bezbednosno sedište mora imati uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku i mora sadržati informacije koje su određene Direktivom ECE R44/04.Sedište mora imati odgovarajući atest nadležne institucije i oznaka atesta se mora nalaziti na nalepnici na sedištu sa zaokruženim slovom „E“ i brojem koji označava numerički kod zemlje koja je izdala atest. Atestna nalepnica mora da sadrži i podatke o kategoriji za koju je sedište dobilo dozvolu, težini deteta za koju je dozvoljeno sedište „Y“ oznaku da sedište ima pojas kroz prepone, E kao oznaku Evropske dozvole, numerički kod zemlje koja je dala dozvolu, broj dozvole i serijski broj sedišta. Ova sedištamoraju da imaju reflektujuće elemente na mestima raspoloživim za njihovo apliciranje.Reflektujući elementi moraju biti otporni na vodu i moraju imati katadioptičke elemente integrisane na reflektujućim pozicijama. Na svim sedištima mora biti aplicirana retroreflektujuća nalepnica sa logotipom Agencije za bezbednost saobraćaja u punom koloru.

  • Materijal: Plastika i tekstil
  • Štampa: direktna digitalna na plastici i tekstilu pun kolor u bojama kampanje, po zahtevu Naručioca.
  • Homologovano: Atest ECE R44/04
  • Sertifikovano: ISO 9001
  • Ponuđač dostavlja ponudu usklađenu sa traženom specifikacijom.
  • Pripreme za štampu radi Ponuđač, a Naručilac odobrava.

Ponuđač je obavezan da uz ponudu dostavi Kopiju ili originalni katalog sa tačno označenim ili podvučenim karakteristikama iz tehničke specifikacije.

Rok za podnošenje ponuda je 24.09.2019. godine, do 09,00 časova, a javno otvaranje će se obaviti istog dana u prostorijama naručioca.

Želimo Vam puno uspeha u postupcima javnih nabavki!